Plata si Livrarea

www.anvelopemasina.ro e un serviciu on-line pus la dispozitia dumneavoastra de SC ANVELOCORS MOBILE SRL, Ploiesti, Romania.


Toate preturile afisate au inclusa taxa pe valoare adaugata (TVA).

Noi simplificam achizitionarea cauciucurilor. Economisiti timp si bani si noi livram cauciucurile prin societatea de curierat partenera la usa dumneavoastra.

Daca ati ales o singura bucata va vor fi facturati in plus 40 Ron.


Alegeti intre doua variante de livrare

  1. Cauciucurile sunt livrate prin curier direct la domiciliul dvs. Noi livram la aceeasi adresa la care trimitem si factura. Puteti monta cauciucurile singur sau puteti apela la un service autorizat.
  2. Cauciucurile pot fi trimise de asemenea prin curier la o adresa alternativa. In acest caz, va rugam sa specificati adresa de livrare si persoana autorizata sa primeasca cauciucurile in numele dumneavoastra.


Termenul normal de livrare este intre 5 si 10 zile lucratoare. 90% din comenzile noastre sunt livrate in 7 zile lucratoare (ATENTIE! Termenul de livrare depinde de disponibilitatea cauciucului comandat).
Daca aveti intrebari legate de termenul livrarii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la office@anvelopemasina.ro sau la telefon +4 0733 042 101 .
Preturile includ TVA si transport pe teritoriul tarii pentru plata in avans a comenzii. Prin magazinul online www.anvelopemasina.ro livram exclusiv pe teritoriul Romaniei.


Optiuni de plata

  1. Prin transfer bancar.Transferati suma de bani in contul care apare pe factura proforma transmisa. Dupa ce s-a realizat transferul, vom livra cauciucurile. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinul de plata prin e-mail la adresa office@anvelopemasina.ro. Nu se percep alte taxe.
  2. Plata ramburs. Contravaloarea comenzii este achitata in numerar, la livrare, reprezentantului firmei de curierat. Intrucat toate produsele se afla in depozite din Germania si nu se poate pune cont colector pe aceste colete, produsele comandate trebuie sa ajunga la sediul nostru din B-dul Republicii, Nr.159, Ploiesti de unde se vor trimite cu plata ramburs prin Fan Courier si se vor percepe taxe de transport in cuantum de 50 Ron per comanda iar termenul de livrare se mareste cu aproximativ 2 zile.Datele noastre bancare sunt
Cod de inregistrare fiscala: RO 33730001
Cont bancar:
Banca Transilvania (Agentia Ploiesti)
Numar de cont (IBAN):
LEI:  RO58BTRLRONCRT0275168601

Adresa noastra
SC ANVELOCORS MOBILE SRL
Str. Marasesti, 414
100238 Ploiesti
Romania

Telefon: +4 0733 042 101 (de luni pana vineri intre orele 9.00 - 18.00)
Tel(Fix): 0244 471 540

Va rugam sa nu returnati cauciucurile la aceasta adresa . Nu putem accepta cauciucurile livrate la aceasta adresa. Va rugam sa ne telefonati sau sa ne contactati prin email office@anvelopemasina.ro . Vom veni sa colectam cauciucurile.